пятница, 7 мая 2010 г.

Buze perfecte

Visezi la machiajul ideal pentru forma buzelor tale? Urmeaza cu atentie pasii de mai jos si vei ajunge la un rezultat cat ai zice peste!

Pentru buzele rotunde
Datorita aspectului rotunjit, buzele par egale. E de ajuns sa folosesti un lipliner bej si un pic de ruj sau gloss, si vor arata perfect! Urmareste linia conturului natural al buzelor cu liplinerul si cu ajutorul pensulei pentru machiaj si intinde uniform un pic de gloss sau ruj.

Pentru buzele "arcul lui Cupidon"
Buzele "arcul lui Cupidon" (buza inferioara mai mare decat cea superioara) pot fi super sic. Ca sa para un pic mai mare buza superioara, accentueaza cu lipliner-ul partea centrala, in forma de "M", iar buza inferioara contureaz-o intrand un pic peste pigmentul buzei.

Pentru buzele drepte
Ca sa creezi impresia de extra-volum accentueaza forma de "M" din centrul buzei superioare sau aplica peste ruj un pic de gloss numai in centrul buzei inferioare.

Pentru buzele subtiri
Contureaza gura cu ajutorului liplinerului bej, chiar sub linia desenata mai traseaza una fina cu un creion de buze la nuanta glossului. La final, aplica un gloss stralucitor! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий